Angel Baby este un brand creat în Sofia, Bulgaria. Alegem cele mai delicate țesături și coasem cele mai comode cusături, acordând atenție și la micile detalii deoarece credem că copiii noștri merită cele mai bune lucruri pe care i-le putem oferi. Noi specializăm în producerea sacilor de dormit pentru copii și bebeluși de la cei clasici până la cei inovativi cu picioare.

Poate că este logic în următoarele rânduri să scriem cum idea de a crea brandul a venit după apariția primului nostru copil, când cu perseverența căutam haine bune, dar nu găseam... Dar nu este așa. Acum, când ne uităm în urmă nici nu avem o amintire exactă cum am decis să ne ocupăm fix cu asta – am știut că vrem să fim buni, mereu să fim în pas cu tendințele și să facem ceva noi.

Așa s-a născut Angel Baby – de la noi, doi angajați ai unei corporații internaționale, care în pauză de prânz nu încetau să viseze și să facă planuri pentru ceva, care să aducă un sens (neștiut în acea vreme) a vieții noastre.

Asta suntem noi, Desi (specialist în marketing) și Dimitar (fizician și economist), cei care au avut îndrăzneala să creadă că să faci produse pentru copii este o treabă ușoară. Și când ne-am convins cât ne-am înșelat, ne-am dat seama că dacă vrem să fim buni, trebuie să învățăm – pentru materiale, vopsele, siguranța și designul bun, pentru cerințele internaționale și reglementările de siguranță, pentru inovațiile. Am învățat de la cei mai buni producători de țesături, de la cele mai stricte legi din lume, cele mai bune branduri pentru copii... de la voi, părinții – voi ați devenit o parte din echipa noastră și părerea voastră a contat în crearea oricărui nou produs al brandului.

 

Am adunat o echipă mică de oameni devotați care cu individualitatea și caracterul lor au dat sens și conținut mărcii, lăsând o bucățică din inima lor în fiecare produs. Acum AB face pași încrezător și îndrăzneț. Brandul a câștigat numeroase premii, printre care sunt Kind und Jugend Innovation Award, Family Choice Award, finalist Forbes Business Awards pentru politica clienților. Noi încercăm în fiecare zi să transmitem cunoștințele noastre și să facem parte din proiecte care transform lumea de azi într-un loc mai echilibrat, plin cu cunoștințe și mai bun de trăit făcând parte din cauze sociale care ne sunt apropiate de inima. Și deși că creștem, nu uităm cât de prețios este să fii mic...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Pentru a funcționa corect, pagina noastră folosește fișiere de tip cookie