Povestea noastră

Aventura Angel Baby a început în 2008 cu doi entuziaști și visători, Dessi și Dimitar. Am creat un brand inovator și inspirator, cu care am vrut să cucerim lumea.

Fără prea multă originalitate am ales numele ANGEL, după fiul lui Dimitar, care era un bebeluș la vremea respectivă.

Ani mai târziu, Angel devine un adolescent, iar Anton este la vârsta pe care o avea Angel când am început.

Acum nu mai visăm să cucerim lumea, ci doar o mică parte din ea. La fel ca atunci, ne trezim  în fiecare dimineață cu aceeași dorință de a merge la serviciu și încă lucrăm cu același zel și dragoste.

Misiunea noastră

Încă de la început ne-am dorit să construim brandul Angel Baby în așa fel încât să fie mai mult decât un produs și o etichetă.

Credem sincer că în zilele noastre ”mai mult” nu înseamnă neapărat ”mai bun”, iar acest lucru dorim să îl transmitem și copiilor noștri.

Așa a luat naștere inițiativa ”SĂCULEȚ CU MISIUNE”. Ea este o continuare firească a misiunii Angel Baby – clienții noștri contribuie la o lume mai bună cu fiecare achiziție.

Avantajul nostru imbatabil

Avantajul nostru imbatabil este faptul că ne fabricăm singuri sacii de dormit.

Multe companii aleg să externalizeze fabricarea produselor lor deoarece este mai ușor. Mulți văd procesul de fabricație ca fiind un consumator inutil de timp.

La noi lucrurile stau altfel. În fiecare zi învățăm ceva nou prin fabricarea produselor noastre și astfel devenim mai buni. Învățăm din greșelile noastre și avem ocazia să le corectăm imediat. Învățăm să controlăm și să îmbunătățim procesele. Învățăm perfecțiunea.

Descoperă lumea

Scopul nostru a fost întotdeauna acela de a dezvolta noi produse care să le îmbunătățească viața copiilor și a părinților lor.

În anul 2017, Angel Baby a câștigat cel mai prestigios premiu din lumea echipamentelor pentru copii și tineret – ”Kind und Jugend Innovation Award”. Acesta este Oscarul nostru, aurul nostru olimpic, care nu a fost niciodată acordat unei companii din Europa Centrală și de Est.

My Skin Sensitive este o linie de haine pentru copii care se produce într-un proces complex de fabricație și se tratează cu o soluție specială, naturală, antibacteriană. Aceasta a fost dezvoltată pentru a ajuta bebelușii și copiii cu probleme grave ale pielii.

Visăm la ziua în care vom avea timp și resurse pentru a începe să producem My Skin Sensitive. Cu toate acestea, nu visăm să vindem aceste haine, dorim să le donăm și astfel vom ajuta la atenuarea suferinței a mii de copii. Visăm la următorul capitol al inițiativei noastre „Săculeț cu misiune”.

Talentul ajută...

... dar mai presus de toate, munca grea este la ordinea zilei. Trebuie să investești multă muncă și timp. Durează să înveți meserie. Este nevoie de ani. Mulți ani în care dai mai mult de la tine decât primești înapoi. Aceștia nu sunt ani ușori și nici nu trebuie să fie ușori.

Da, talentul ajută, talentul este doar abilitatea de a lucra la ceva un termen îndelungat, până când îl stăpânești cu adevărat.

Decenii de experiență sunt necesari pentru a putea croi și coase la fel de perfect ca și croitoresele noastre. Aici nu există scurtături și nici o cale ușoară!

Noi credem în oamenii noștri

Un experiment din compania Bethlehem Steel din 1940 a măsurat câte blocuri de fontă puteau fi încărcate într-un tren. Bărbații au muncit fără pauză până în jurul prânzului și au reușit să încarce 12,5 tone, dar după aceea au fost prea epuizați pentru a continua să lucreze.

În ziua următoare, bărbații au lucrat 26 de minute și apoi s-au odihnit timp de 34 de minute. Contrar logicii, au încărcat 47 de tone - de aproape patru ori mai mult.

Angel Baby este probabil singurul producător de materiale textile cu o zi lucrătoare mai mică de 8 ore.

Noi credem în calitate

Când vorbim de calitate, nu este vorba doar de utilizarea celor mai bune materiale. În mare parte, vorbim despre filozofia din spatele a tot ceea ce facem: cum ne ocupăm de echipa noastră, cum ne tratăm clienții, cum ne tratăm unii pe alții și, nu în ultimul rând, cum ne promovăm responsabilitatea socială în calitate de producător într-o lume cu resurse limitate.

Calitatea este, de asemenea, design. Este o abilitate rară de a proiecta un produs care va rămâne popular și actual pentru o perioadă lungă de timp. Majoritatea produselor sunt aruncate în zilele noastre, nu pentru că sunt deteriorate, ci, mai ales, deoarece proprietarii s-au săturat de ele.

Produsele extraordinare au o esență și un scop care depășesc funcția lor. Funcția unei jucării este de a te juca cu ea. Scopul și esența sa este să aducă bucurie și distracție. Prin urmare, nu este de mirare că astfel de produse sunt foarte importante pentru noi. Ele devin lucrurile noastre preferate. Da, continuăm să cumpărăm jucării noi, dar unele lucruri nu pot fi atât de ușor de înlocuit.

În cele din urmă, calitatea se datorează și materialelor utilizate. Acesta este un lucru pe care îl simțim pe propria noastră piele. Un produs bun poate fi folosit pentru o perioadă foarte lungă de timp, dacă sunt utilizate cele mai bune materiale. Acest lucru este evident! Din păcate, calitatea materialelor este un lucru căruia majoritatea producătorilor nu îi acordă importanța cuvenită.  Atunci ne mirăm... poate nu este atât de evident până la urmă ...

Producție în masă – noi nu facem asta

În fiecare zi mergem la muncă pentru a face cei mai buni saci de dormit, nu cei mai mulți.

Este mai bine să te concentrezi pe un singur lucru și să îl faci bine.

Facem saci de dormit. Asta este. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Fără distragerea atenției.

Știm că nu putem fi buni la toate, dar credem cu tărie că facem cei mai buni saci de dormit pentru copii. Alegem cele mai bune țesături din bumbac din toată Europa, proiectăm cele mai bune modele și lăsăm restul angajaților și mașinilor lor de încredere de cusut.

Artiștii mândri își semnează creațiile!

Product added to wishlist

Pentru a funcționa corect, pagina noastră folosește fișiere de tip cookie