Articolul 1 ~ Domeniul de aplicare

 

Acești termeni și aceste condiții se aplică tuturor comenzilor făcute în magazinul online al mărcii Angel Baby Ltd. Vizitând și folosind acest site sunteți de acord cu acești termeni și aceste condiții. Gama de produse din magazinul nostru online vizează exclusiv cumpărătorii care au împlinit vârsta de 18 ani. Livrările, serviciile și ofertele noastre se efectuează exclusiv pe baza acestor termeni și condiții. Dispozițiile noastre privind transportul, returnarea și confidențialitatea fac parte din termenii și condițiile noastre. Ne rezervăm dreptul de a face modificări termenilor și condițiilor noastre în orice moment.

 

Articolul 2 ~ Contract

 

Prezentarea produselor numai în magazinul nostru online nu constituie un contract obligatoriu. Mai degrabă, este o solicitare fără caracter obligatoriu de a comanda bunuri în magazinul nostru online. Odată cu finalizarea comenzii dvs., faceți o ofertă de cumpărare obligatorie. La primirea ofertei de cumpărare, veți primi un e-mail generat automat, care confirmă faptul că am primit comanda. Această confirmare de primire nu reprezintă încă o acceptare a ofertei dvs. de achiziție. Un contract de cumpărare a mărfurilor se încheie atunci când declarăm în mod expres acceptarea ofertei de cumpărare sau când vă trimitem bunurile.

 

Articolul 3 ~ Prețuri și termeni de plată

 

Prețurile afișate în magazinul nostru online www.angel-baby. eu includ toate taxele aplicabile și nu includ respectivele costuri de expediere. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în magazinul nostru online www.angel-baby.eu fără o notificare prealabilă. Plata se face prin PayPal. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre PayPal, vizitați www.paypal.com. Trebuie să plătiți comanda dvs. cu PayPal înainte de a vă putea livra bunurile. Bunurile rămân proprietatea noastră până la plata integrală a prețului de cumpărare.

 

Articolul 4 ~ Livrarea

 Cu excepția cazului în care se convine altfel, mărfurile vor fi livrate la adresa specificată de dvs. în formularul de comandă.

 Articolul 5 ~ Restituirea dreptului de proprietate

 Bunurile rămân proprietatea noastră până la plata integrală a prețului de cumpărare.

 Articolul 6 Anularea și returnarea

 Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract în termen de paisprezece zile fără a da nici un motiv. Perioada de anulare este de paisprezece zile de la data la care dvs. sau o terță parte denumită de dvs., care nu este transportatorul, a luat bunurile. Vă rugăm să returnați bunurile achiziționate împreună cu formularul de returnare anexat în termen de 14 zile. Termenul este îndeplinit dacă expediați elementele înainte de termenul de paisprezece zile.

 

Consecințe

 

Dacă vă retrageți din acest contract, veți fi rambursați pentru toate plățile pe care le-am primit de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare generate de alegerea unui alt tip de livrare decât cea mai bună livrare standard oferită de noi) cel târziu în termen de 21 de zile de la data la care am primit comanda înapoi. Pentru această rambursare, folosim aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială.

Putem refuza procedura de rambursare până când vom primi elementele de la dvs. și le-am inspectat. Vom verifica starea produselor pentru a vă asigura că acestea sunt într-o stare de revânzare.

Veți suporta costurile imediate ale returnării bunurilor. Dreptul la anulare nu se aplică livrării de bunuri care nu sunt prefabricate și care sunt adaptate în mod clar nevoilor personale ale consumatorului (de exemplu, personalizarea sacilor de dormit). Vă rugăm să trimiteți mărfurile înapoi la noi fără nicio deteriorare sau contaminare. Mărfurile trebuie să fie într-o stare de revânzare (nedeteriorate, fără contaminanți, nespălate – în starea propriu-zisă primirii). Dacă este posibil, trimiteți mărfurile înapoi în ambalajul original cu toate accesoriile (cum ar fi sacul de praf pentru sacul de dormit).

 

Articolul 7 ~ Daune de transport

 

Dacă pachetul a fost livrat cu daune evidente de transport, vă rugăm să informați transportatorul și să ne contactați cât mai curând posibil.

 

Articolul 8 ~ Confidențialitate

 

Sunteți de acord cu prevederile politicii de confidențialitate.

 

Articolul 9 ~ Dispoziții finale

 În cazul în care una sau mai multe dintre dispozițiile acestor termeni și condiții sunt sau vor deveni ineficiente, aceasta nu afectează valabilitatea celorlalte dispoziții.Acești termeni și condiții trebuie interpretați în conformitate cu legislația engleză. Dacă apar litigii, acestea vor fi soluționate în instanțele engleze.

Product added to wishlist

Pentru a funcționa corect, pagina noastră folosește fișiere de tip cookie