Încă de la început ne-am dorit să construim brandul Angel Baby în așa fel încât să fie mai mult decât un produs și o etichetă.

Credem sincer că în zilele noastre ”mai mult” nu înseamnă neapărat ”mai bun”, iar acest lucru dorim să îl transmitem și copiilor noștri.

Așa a luat naștere inițiativa ”SĂCULEȚ CU MISIUNE”. Ea este o continuare firească a misiunii Angel Baby – clienții noștri contribuie la o lume mai bună cu fiecare achiziție.

SĂCULEȚ CU MISIUNE – Capitolul 1

Pentru fiecare sac de dormit cumpărat, donăm și noi un sac unei maternități. Am atins deja un obiectiv major și am donat mai mult de 4500 de saci de dormit la peste 50 de maternități din peste 35 de orașe. Cu siguranță putem spune că un număr mare de nou-născuți își încep viața într-un sac Angel Baby.

SĂCULEȚ CU MISIUNE – Capitolul 2

Datorită achizițiilor dumneavoastră, în 2018, de Crăciun, am putut dona peste 650 de saci de dormit centrelor de plasament și centrelor de îngrijire pentru copii.

SĂCULEȚ CU MISIUNE – Capitolul 3

Acest capitol s-a scris cu ajutorul lui Angel, un gamer entuziasmat.

Am donat console de jocuri mobile pentru secțiile de copii cu șederi lungi în spital, cum ar fi secția de transplanuri, secțiile de dializă și cardiologie, secții de pediatrie.

Bucuria și recunoștința din ochii copiilor la vederea consolelor de jocuri vor rămâne în mintea noastră pentru totdeauna.

SĂCULEȚUL CU MISIUNE – cu dragoste pentru cei mai mici

Pentru fiecare sac de dormit cumpărat, donăm altul unei mame de copil născut prematur.

Mii de bebeluși prematuri au părăsit deja maternitatea în sacii de dormit comozi și special  creați pentru ei.

SĂCULEȚ CU MISIUNE – Capitolul 4

Datorită achizițiilor dumneavoastră, în 2019, de Crăciun, am îndeplinit dorințele a 100 de copii cu mai puțin noroc în viață.

SĂCULEȚ CU MISIUNE – Capitolul 5 (extraordinar)

În primele ore ale declarării stării de urgență Coronavirus, am oprit producția de saci de dormit și am început producția de măști de protecție. Am produs 4.000 de măști în trei straturi, pe care le-am donat gratuit persoanelor din prima linie - medicilor și agenților de poliție din toată țara. Câteva săptămâni mai târziu, am donat 100 de saci de dormit pentru nou-născuți viitorilor părinți aflați în suferință din cauza stării de urgență.

Ne dorim ca împreună cu dumneavoastră să putem scrie următorul capitol ”SĂCULEȚ CU MISIUNE”...

Product added to wishlist

Pentru a funcționa corect, pagina noastră folosește fișiere de tip cookie