Săculeții de dormit pentru bebeluși sunt cea mai bună alegere pentru a înveli bebelușul în timpul somnului oferind siguranță acestuia. Aceștia asigură o temperatură constantă și corectă a corpului cât și o mai bună circulație a aerului, protejând în același timp de frig și supraîncălzire. După cele mai noi cercetări, folosirea lor duce la reducerea riscului sindromului morții subite la sugari (SIDS).  

Ce este important să știți când alegeți săculeț pentru copilașul dvs.:

   -   Săculețul este un așternut, nu trebuie să înveliți copilul cu nimic suplimentar. Săculețul îi oferă toată căldura necesară. 

   -   Sacul de dormit este potrivit de la naștere. Datorită nasturilor laterali la mâneci săculeții noștri pentru nou-născuți au croiala la mâna reglabilă pentru a le vine bine și celor mai mici bebeluși. 

   -   Săculeții de dormit nu trebuie să aibă mâneci. Bebelușii încă nu pot să-și regleze bine temperatura corporală și se răcoresc prin mâinile și capul. Așa deschizăturile la mâneci ajută pentru ventilarea și răcorirea corectă a corpului. 

   -   Dacă aveți dubii referitoare la grosimea potrivită a săculețului și hainele cu care îl puteți combina veți găsi mai multe informații în tabel* (recomandările sunt pentru a va faceți o idee și pot varia în funcție de clima și de caracteristicile naționale pentru îngrijirea copiilor). 

Pentru a vă asigura că bebelușul este în siguranță în timpul somnului, urmați aceste reguli și recomandări:

-     Bebelușul trebuie să doarmă în propriul pătuț

-     Evitați să puneți în pătuțul copilașului așternuturi moi, jucării de pluș și alte obiecte moi cu care se poate sufoca

-     Puneți bebelușul să doarmă pe spate

-     Nu luați copilul să doarmă în pat cu dvs. mai ales dacă ați consumat alcool sau medicamente puternice

Dacă copilul dvs. nu a dormit într-un sac de dormit și refuză să doarmă în el într-o etapă ulterioară o soluție pentru dvs. poate fi sacul cu picioarele. Sunt potrivite în special pentru copii care încep să meargă, pentru copii care dorm neliniștiți și care se dezvelesc adesea. Sacul le oferă libertate de mișcare, asigurând căldură în timpul nopții. Sacii cu picioare pot fi, de asemenea, folosiți ca saci de dormit standard, când puneți picioarele copilului în interiorul sacului. În nopțile mai reci, puteți pune pe picioarele copilului șosetele integrate în manșetă.

Product added to wishlist

Pentru a funcționa corect, pagina noastră folosește fișiere de tip cookie