Sac de dormit gratuit pentru copiii...

Sac de dormit gratuit pentru copiii prematuri

Mărime: 1.8 - 2.4 kg

Sacul de dormit gratuit pentru prematuri este conceput pentru copiii care sunt încă în spital sau care au fost externați recent.

Alegerea hainelor și accesoriilor pentru nou-născuții prematuri rămâne pe plan secundar ținând cont că sunt multe alte lucruri importante de care părinții trebuie să se ocupe mai întâi. Foarte des, când bebelușul este pregătit să meargă acasă, părinții realizează că hainele nou-născutului și alte articole vestimentare pe care le au sunt prea mari și nepotrivite. Unul dintre aceste articole este și sacul de dormit. Dacă este relativ ușor să găsești haine pentru prematuri, nu este la fel de ușor în cazul sacului de dormit. Din păcate, saci de dormit atât de mici nu sunt disponibili pe piață.

Prin urmare, noi donăm sacii de dormit special concepuți pentru prematuri familiilor acestor copii curajoși.

  • .png .jpg .gif
0,00 lei
cu TVA

 

În fiecare an, peste 16000 de prematuri se nasc în România. Acești copii și familiile lor duc cea mai mare bătălie – lupta pentru viață și sănătate încă de la prima răsuflare.

Lupta eroică a nou-născuților pentru viață le dă putere și speranță părinților care veghează în permanență asupra siguranței copilului, uitând astfel de alte lucruri sau chiar și de probleme.

 Alegerea hainelor și accesoriilor pentru copilul prematur devine o problemă secundară. Foarte des, când un copil este pregătit să părăsească spitalul, părinții constată că hainele și alte lucruri pe care le au acasă sunt nepotrivite deoarece ele sunt prea mari. Unul dintre aceste lucruri ”prea mari” o să fie și sacul de dormit. Dacă haine mici se pot găsi pe piață, familia nu o să poată cumpăra saci de dormit special croiți pentru nevoile copiilor prematuri. Noi suntem conștienți că în special acești copii și familiile lor au nevoie de mai multă siguranță și liniște în timpul somnului.

 Prin urmare, pentru cei mai curajoși bebeluși din lume, noi am creat saci de dormit speciali pe care îi vor primi cadou.

 Sacul de dormit reprezintă cel mai sigur mod pentru ca un copil să poată dormi liniștit încă din primele zile de viață. Reglat și așezat corect, acesta o să asigure o temperatură constantă a corpului și nu o să permită supraîncălzirea sau răcirea exagerată, ceea ce este foarte important atunci când ne referim la îngrijirea unui copil prematur.

Săculeț cu misiune – Termenii și condițiile campaniei ”Sac de dormit gratuit pentru copiii prematuri”

 1. Definiție: Nou-născutul prematur este copilul născut între săptămânile 22 și 37 de sarcină.

 2. Un sac de dormit per copil. Important: Modelul sacului de dormit este ales aleatoriu, în funcție de disponibilitate. Grosimea sacului de dormit depinde de anotimp.

 3. Campania ”Sac de dormit gratuit pentru copiii prematuri” se desfășoară pe teritoriul României.

 4. Sacul de dormit gratuit va fi livrat la adresa furnizată de dumneavoastră.

 5. Cerințe: încărcați o fotografie cu fișa nou-născutului de la spital care conține data nașterii și greutatea la naștere. Nu solicităm informații personale, precum numele copilului sau săptămâna de sarcină în care s-a născut copilul. Dacă apar astfel de informații pe fișă, vă rugăm să le acoperiți.

 6. Avem nevoie de o adresă de livrare pentru a vă putea trimite sacul de dormit gratuit. Vă rugăm să ne comunicați și un număr de telefon în cazul în care vom avea nevoie de clarificări.

 7. Prin încărcarea fotografiei cu fișa nou-născutului, sunteți de acord cu următoarele condiții: clauză GDPR - sunt de acord cu prelucrarea datelor personale ale copilului meu (greutatea și data nașterii) în scopul participării mele la campania ”Sac de dormit gratuit pentru copiii prematuri”. Acordul meu a fost dat în mod voluntar și poate fi retras oricând.

 8. Prin neacceptarea condițiilor de mai sus, nu puteți participa la campanie și nu puteți comanda un sac de dormit gratuit conform campaniei.

 9. Destinatarul sacului de dormit gratuit trebuie să achite costurile livrării în valoare de 15 RON.

10. Angel Baby Ltd. își rezervă dreptul de a înceta această campanie în orice moment.

11. Angel Baby Ltd. este un operator de date cu caracter personal. Puteți găsi informații suplimentare referitoare la siguranța și protecția datelor cu caracter personal în politica noastră de confidențialitate.

12. Termenii și condițiile site-ului Angel Baby vor fi aplicate pentru aspecte neincluse în termenii și condițiile acestei campanii.

 

 

 

921 Produse

Livrare: Livrarea se face prin curier. Prețul livrării este de 15.00 lei.

Timp de livrare: Livrarea dvs. va fi preluată și livrată la adresa dvs. în termen de 5-7 zile lucrătoare în funcție de locația dvs.

Informații suplimentare: Curierul va lua legătura cu dvs. prin telefon la numărul pe care l-ați lăsat înainte de a efectua livrarea.

Produsele Angel Baby sunt lucrate cu mare atenție la fiecare detaliu pentru a vă oferi un produs de înaltă calitate care să corespundă celor mai înalte standarde europene de calitate și siguranță.

Modelele și croiala noastră sunt rezultatul experienței noastre îndelungate în combinația cu cele mai noi tendințe din industria textilă în producerea articolelor pentru bebeluși și copii. Din acest motiv garantăm calitatea și siguranța la toate produsele noastre. Scopul nostru principal este să rămâneți pe deplin mulțumiți de produsele noastre.

În cazul în care doriți să înlocuiți sau să returnați un produs puteți face acest lucru în termen de 30 de zile de la data primirii. Suma plătită de către Dvs. pentru produs va fi returnată pe deplin. Vă rugăm să rețineți că:

-          Produsul nu trebuie să fie deteriorat (pătat, rupt, etc.)

-          Produsul nu trebuie să fie spălat sau murdar.

Costurile de returnare sunt suportate de client. În cazul în care am provocat o eroare vom face tot posibilul pentru a o elimina, iar returnarea va fi pe cheltuiala noastră. Angel Baby își rezervă dreptul de a recupera suma plătită de către client după ce s-a asigurat că sunt îndeplinite condițiile de mai sus.  

Suntem la dispoziția dvs. dacă aveți întrebări: office@angel-baby.ro

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Pentru a funcționa corect, pagina noastră folosește fișiere de tip cookie